Dimman och havet, del två

Ett år senare kör jag del två… men det är ok va?

Just nu vilar kameran en hel del. Det är nog det här med mörkret. Det är så det brukar vara, i alla fall för mig. Men vilken tur att man kan botanisera bland sina överfyllda hårddiskar. För det finns en massa där som jag liksom inte hunnit bloggat. Så vad spelar det för roll att det var ett år sen, jag gillar ju bilderna likväl. Så det får bli Dimman och havet, del två.

Inte oväntat gillar jag översta bilden mest. Helt oarrangerad. I väntan på “att mamma ska ta kort”. Den hamnar nog på en vägg nära mig snart.

 

visa dölj 3 kommentarer

Proforma – Irene - Ja herregud vad man längtar! Redan! Skön bild, den första!

A Piece of Happiness - Vackra bilder!!!

Står dem och koncentrerar sig så före bildtagning, gulligt

Finurliga fröken - Vilka fantastiska bilder! Ett år senare eller inte. Lika vackra ändå! Kram

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

There was an error submitting your comment. Please try again.