Småfåglar

Vi hade sällskap till frukosten i morse. Det började med en söt liten blåmes som mumsade gott på lavendeln. Sen kom ett par av hans kompisar som också ville mumsa. Trevligt! Småfåglar till frukost (som sällskap alltså) är riktigt mysigt. Så nu funderar vi på fågelbord. Så vi förhoppningsvis kan ha småfåglar på besök hela vintern.

visa dölj 2 kommentarer

Finurliga fröken - Så underbart! Hoppas ni får ha dom under hela vintern. Kram

Jo - Superfina bilder!
Vi började att mata fåglarna förra året och vi hade jättemånga olika sorter. Det är himla mysigt att bara sitta och betrakta dem så i år ska vi utöka matandet med minst ett fågelbord och en ekorrmatare på andra sidan av huset så vi kan njuta av dem på fler ställen! :)

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

There was an error submitting your comment. Please try again.