Skördefest

Vad skriver man efter en så lång bloggpaus… Jag vet inte. För det är nog så. Jag vet inte. Bloggens vara eller inte vara – det återstår att se…

Vi var på skördefest förra helgen. Det var en fin höstdag på Tjolöholms Slott och det fanns något för alla. Barnens behållning var ansiktsmålning, hästridning, klappa katter och kaniner, åka häst och vagn, käka varmkorv och hamburgare, och hoppa bland höbalar. För min egen del innebar det främst en extra kick i höststämningen. Jo, jag har förstås insett innan att hösten är här, men det blev liksom än mer tydligt. Lite som “hej där alla granna pumpor, ni får mer än gärna följa med mig hem allihop”. Nu är det full fart framåt, mot allt det som komma skall! (<- och ja, jag inkluderar julen i det. Jag börjar bli så smått redo att börja tänka sådana tankar…)

Men först var det skördefest ja.

visa dölj 4 kommentarer

Malin - Underbara bilder. :-)

Nilla - Fina bilder! Och ja, julen närmar sig och smyger sig på med julpyntstankar och så vidare… :-)

Proforma – Irene - Ja, vad skriver man? Precis det du gjort! Jag tycker det är kul att följa din blogg och särskilt husbygget. Men det är ju mitt favvoämne också, allt med hus, hem och inredning.
Jag tycker det blivit allmänt tystare från bloggare och jag tror att många gått över till Instagram som är ett mycket snabbare media och som inte kräer lika mycket som bloggen. Fast det finns ju dom som gör både ock var dm nu hittar den tiden! Jag har också Insta men har ännu inte gjort det officiellt än då jag är så sporadisk. Men jag funderar och funderar… och tänker på att jag vill ha mer tid. Ja, vi får se…

Ser trivsamt ut på skördefesten! Gissar att du inte gick tomhänt därifrån!

Proforma – Irene - Ursäkta stavfelen… gick lite fort där! :)

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

There was an error submitting your comment. Please try again.