Semester, sköna semester

Nu är den slut. Jag vill inte, såklart, och det är väl ofta det känns så när man ska återgå till vardagen. Jag vet ju att det blir bra ändå, men just nu hade jag gärna varit ledig ett bra tag till.

Jag får minnas tillbaka istället. Vi har haft en riktigt skön semester. Slappat och grejat. Solat och badat. Det sistnämnda främst i Turkiet. I ett riktigt varmt Turkiet där man liksom gick i en triangel från poolen till baren* till maten och tillbaka. Jag var lite orolig innan resan om jag skulle palla en sol&bad semester (det var ett tag sen sist) och trodde jag skulle bli rastlös efter typ en kvart. Men oron var obefogad. Det var hur skönt som helst!

( * ja ja, nu vet jag vad ni tänker, men baren sålde även vatten och glass…)

 

Om vi hade två vattenovana kids innan resan så hade vi två blötdjur vid hemresan som nästintill tillbringade mer tid under ytan än över.

Otroligt god mat fanns det gott om.

Mera bad.

Snyggbaren där man också kunde spana in solnedgången.

Som serverade goda drinkar till barnen.

Och goda drinkar till vuxna.

Pool by night.

Och dessa keramiktallrikar… som jag försökte jaga rätt på ställen att handla dessa på (nedan satt på väggen som inredning)… (ni som följt mig på Instagram kanske minns mina bryderier… och då har jag ännu inte berättat om den sista tallriken)

Och såklart, ännu mera bad.

visa dölj 7 kommentarer

Maja - Kan du mejla mig när du ser detta?

Proforma – Irene - Vad underbara bilder, ingen tvekan att det var så underbart heller! Första bilden på barnen var ju bara för härlig!

Bodil - Åh, vilka underbara bilder från vad som måste varit en underbar resa. Härligt.

Finurliga fröken - Fantastiska bilder, underbart ställe och härliga minnen för er. Kram

Nilla - Vilken härlig resa ni verkar ha haft! Vi har aldrig rest utomlands med barnen ännu. Turkiet verkar fint. Kul att de fått vattenvana, och mer av det blir det väl nu då på simskolan. Roligt. Ha en fin kväll.

Anna/Rackarungar - Jaha, då blev man supersugen på semester. Igen. Vilka härliga glada bilder. Och tallriken – me like!!

På tal om glasögon behövde jag också en ordentlig undersökning innan jag köpte brillor förra gången – 2007. (!) Jag gick till Favoptiks egna optiken för ett recept, dessa går att hitta och boka på nätet. (Finns så klart inte i alla städer) Annars kan man gå till vilken optiker som helst, bara man ser till att få med sig sitt recept.

Lycka till! Kram Anna

Anna - Precis så blå bilder som jag behövde se idag. Tänk att sommaren redan känns så avlägsen.
Hoppas du haft en bra helg!

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

There was an error submitting your comment. Please try again.