Silverpäron

Jag gör som Weronica och kör en snabb Instagram-rapport från trädgården. Det gäller att passa på mellan skurarna och nu ska vi försöka få ner vårt nyinköpta silverpäron i en hörna på entrésidan. Och med det sagt får jag bege mig dit ut och assistera i planteringen.

visa dölj 4 kommentarer

Weronica – En mammas dag - Det är väl fördelen med detta Instagram – det är snabbt och kvickt att knäppa en bild – och man kan lägga lite av sitt bildnörderi åt sidan och bara dokumentera för en gångs skull :) Fint kommer det att bli med ert silverpäron där. Heja!

Weronica – En mammas dag - Det är väl fördelen med detta Instagram. Snabbt och kvickt går det – och man kan faktiskt lägga lite av bildnörderiet åt sidan och bara dokumentera. Fint blir det med ert silverpäron där. Heja!

Proforma – Irene - Ser snyggt ut med markstenen… och silverpäron, ja det ska få växa i min trädgård också. Tack för påminnelsen, hade alldeles glömt av det trädet!

LiseLotte - Jag följer dig genast på Instagram. Roligast just nu tycker jag. Southlakepics är mitt namn.

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

There was an error submitting your comment. Please try again.