Rabarber. Paj.

Den är grymmegod, rabarberpajen jag bakade igår. En knäckig sak från tidningen “Buffé” nr4. Och jag måste säga att jag är så nöjd med rabarbern vi planterade förra året – en riktigt god sort som heter “Spangsbjerg”. Den kan jag rekommendera varmt om ni är i planterartagen. Våra två plantor är planterade i pallkrage och det har funkat fint. Förra sommaren lät vi den stå orörd, men i år har vi börjat skörda. Så gott!

visa dölj 4 kommentarer

Postadress Torslanda - Somrigt härliga bilder!

Mia - Ser mumsigt ut!! :)

Camillasnyahem.se - Ser verkligen smaskig ut, och är säkert extra god när den är bakad på egna rabarber!

Anna/Rackarungar - Hej, vilka fina bilder. Allihopa. Jag bara; oh:ar och ah:ar!

Liselotte på A piece of happiness tipsade mig om att våra tjejer visst är lite lika. Och jag håller med, fast min är yngre. Speciellt den där allvarliga blicken. På pricken likt. Som att titta lite in i kristallkulan för mig.

Kram Anna

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

There was an error submitting your comment. Please try again.