Ready, Set, Go!

Nu börjar det hända grejer. Det är nästan så man inte kan tro att det faktiskt är på gång. Men as we speak så är stenläggare Sten där ute och sprider ut flis. Äntligen är det dags!

Ni får ursäkta allt tjat, men vi har de senaste veckorna och månaderna bara funderat och jobbat med förberedelserna, och det här kommer vara det största som händer i vår trädgård i år. Så fler stenrapporter lär följa…

visa dölj 7 kommentarer

Paula - Jag väntar med spänning på ytterligare uppdatering!
Det ser lovande ut, och blir säkert perfekt :)
Trevlig helg!
Kram, Paula

Jo - Du får så gärna tjata, det blir bra inspiration för oss när vi någon gång tar oss för att börja med stenläggning. Just nu skyfflar J av det tredje lasset med jord på omten, så vi har lite annan fokus just nu… :)

LiseLotte - Sten heter han sa du ;-)

Jag har förstått att du har ett sånt liv just nu. Men om du orkar så har jag en utmaning till dig. Du behöver ju egentligen bara svara på frågorna ;-)

Proforma – Irene - Men tjata på du, det är fin inspiration för oss! Jag lyssnar gärna! Och många bilder är inte fel heller! :)
Det gör så mycket när det blir ordning och reda, ett riktigt lyft för både hus och tomt!
Trevlig helg!

Camillasnyahem.se - Så klart vi vill se och höra om det! Vi la stenplattor utanför vårt förra hus och jag vet att det är en dyr historia!

Kram

Fru M - Kul!
Vi håller på att planera stenläggning så det ska bli kul att få se hur ni gör.

Pernilla - Feel free – tjata du så gärna om sten! Kul att följa och det är dessutom din blogg :-) .

Och ibland, när vi som har ett gaaaammalt hus, känner att vi alltid alltid har nåt projekt på gång som vi måste fixa med, då önskar jag ibland att vi hade ett alldeles nytt hus istället. Så då känns det faktiskt ganska skönt att även de som har nya hus har projekt att jobba med :-) .

Hoppas du har en finfin helg !

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

There was an error submitting your comment. Please try again.