En stenlagd uppfart

Jamen då fortsätter jag att tjata. Ni ser vad som skymtar där under? Under all fogsand. Vår alldeles nya uppfart – tjohoo! Det är nästan så jag känner för att gå ut där och steppa lite på dansbanan. Fullt funktionsduglig är den också – vi har premiärkört båda bilarna och parkerat inne i carporten.

Stenläggar-Sten (japp, han heter så. känns som ett gott tecken) & co har jobbat på bra idag. Och vi med. Själv blev jag av nån konstig anledning satt på några av dom tyngsta jobben – att gräva och bära sten. Det blev nog ett ton. Men med tanke på tidigare utgrävningar så tror jag att jag slipper träningsvärken.

Av 17 pallar återstår nu 7. Entrégångar och trappor ska anläggas.Jag får lov att återkomma med lite bättre bilder så småningom.

visa dölj 5 kommentarer

Proforma – Irene - Ser himla fint ut trots all sand. Så fort det gick!

Linruz - WOW vad fint det blir.
Vore hemskt roligt att se bilder på dig när du steppar runt där ;)
Kram kram
Lina

Postadress Torslanda - Tjohooo! Förstår känslan.

Weronica – En mammas dag - Mäktigt! Kan tänka mig att det känns oändligt skönt med detta på plats nu. Jag förstår att det inte är så mycket “lull-lull” för er nu, utan mer rubusta ting. Så skönt att kunna pricka av grejer på listan. Jag ser – i vanlig ordning – fram emot att följa er trädgårdssäsong!

Caroline - Vilken fart det går med när de jobbar. Kul med resultat! Jag väntar med spänning på nästa uppdatering.

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

There was an error submitting your comment. Please try again.