Påsklov

Här kommer en något sen påskhälsning. Glad “efter-påsk”! Vi har ett välbehövligt påsklov och har nu landat hemma efter att ha firat påsken med nära och kära på bortaplan.

Vad händer annars en helt vanlig regnig påsklovsdag? Förutom det sedvanliga påskgodismumsandet (snälla, kan godiset inte bara ta slut snart….) så ägnar jag mig åt följande just nu:

- Jag är nummer 116 i telefonkön till Tele2Comviq.
- Vi ska snart smaska på resterna av gårdagens födelsedagsjordgubbstårta (då en söt liten tjej fyllde hela 5 år).
- Jag sitter och dreggelsurfar över IPhones. Jag fick en padda i födelsedagspresent av maken för ett par månader sedan som definitivt gav mersmak… (Dock blir det nog inget mobilköp… men drömma kan man.)
- Och jag funderar på ännu mer teknik i form av ett mer ergonomiskt (och snyggt) tangentbord. Utbudet känns inte särskilt stort. Men ett Apple-tangentbord till Windows-PC borde väl gå att confa upp om man vill?

visa dölj 2 kommentarer

Proforma – Irene - Hoppas du kom fram!
Ja, fy vad mycket man vill ha! En iPad står på min önskelista och det var iPhonen som gav mig mersmak! Den funderade jag länge på om jag skulle köpa, med facit i hand skulle jag aldrig klara mig utan den nu. Kände lite på en iPad igår… ja, det tål att tänkas på!

Och så grattis till lilltjejen!

Jo - Det går inte att kommentera på 5:ans inlägg, så jag skriver här istället. :)

Stor och väldans söt tjej, det där! Henne får ni hålla hårt i sen när pojkarna börjar köa utanför dörren!
Grattis och hoppas att ni har en fin helg!

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

There was an error submitting your comment. Please try again.