Livstecken

Ni får ursäkta så mycket – det blev en oplanerad bloggpaus. Och efter en längre paus är det förstås lite svårt att komma igång igen. Det kommer säkerligen vara knackigt här ett tag framöver. Dels har inspirationen lyst med sin frånvaro, dels har jag andra personliga och energikrävande saker att prioritera (en sjuk närstående).

Men nog borde väl inspirationen återvända så småningom. Det går ju definitivt mot ljusare tider! Dessutom fick vi äntligen lite snö, till barnen stora glädje. Och makens – han fick äntligen en möjlighet att testa sin senaste födelsedagspresent (snöslungan).

 

visa dölj 7 kommentarer

Weronica – En mammas dag - Kul att se något från dig! Fin bild med alla färger mot den vita snön. Kram

Bodil - Vad roligt att få ett livstecken. Jag var på gång att dra iväg ett mail för ett par veckor sedan men som så ofta kom det något emellan. Jag är så nyfiken på hur det går på nya jobbet. Vad jobbigt när nära anhöriga drabbas. Vi har varit förskonade hittills men vet att en dag händer det… Var rädd om dig! kram.

Bodil - Men guud, nu fick jag hjärnsläpp totalt och trodde jag kommenterade på Dianas blogg. Hon har också varit tyst ett tag och så löpte tankarna iväg med mig. Nåväl, det var i vilket fall roligt att få ett livstecken från dig också men kommentaren om det nya jobbet fungerar ju inte på dig. Väl? Äsch, dags att lägga huvudet på kudden nu tror jag. God natt. Kram.

Finurliga fröken - Va tråkigt att du har en sjuk närstående. Jag hoppas att det går åt rätt håll. Men det är kul att se dig här igen. Kram

Proforma – Irene - Men visst är det så, inspirationen kommer och går så den är säkert snart tillbaka. Och man kan ju inte alltid ligga på topp, särskilt inte när man har annat i tankarna. Hoppas det ordnar sig.
Fin bild! Ja, tänk vad lite snö kan ge mycken glädje!
Ha en fin helg!

LiseLotte - Kul att “se” dig igen och vad tråkigt med sjukdomar! Blä!

Malin - Kul för barnen med snö. Fina bilder!

Ta den paus du behöver. Vi finns här. Hoppas att det ordnar sig med din närstående.

Kram

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

There was an error submitting your comment. Please try again.