December Daily 2011: dag 17

Ärenden. Nu börjar det dra ihop sig. Och det är hög tid att beta av saker från “att-göra”-listan. Oskönt när man är där (på shoppingcentret alltså). Skönt när man väl har betat av ett par saker. Jag hade i alla fall trevligt sällskap med mig i form av lillasyster som nu åter är frisk. Största behållningen för hennes del var utan tvekan den lilla sovande isbjörnen som hon klappade länge länge (medans mamma fick ett par juklappar inslagna av shoppingcentrets tillfälliga presentinslagningsservice).

Errands. Not my favorite thing to do, especially this time of year, but quite necessary. And it does feel good having ticked off some of those things from the “todo-list”. I hade nice company with me, and her best part of the shopping trip was no doubt the sleeping “polar bear” which she thought was very cute.

Digital overlay and template: Ali Edwards / Designer Digitals

 

visa dölj 2 kommentarer

LiseLotte - Den björnen visade även “Infing funderar” så jag antar att den är från samma köpcentra. Jag förstår att hon tycker om den.

Denise Kaycee - Love the white,black and gold. Nice photo too :)

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

There was an error submitting your comment. Please try again.