December Daily 2011: dag 12

Luciauppvisning. Vilken revanch! För förra året som slutade i tårar. Nu visste du precis vad som skulle hända. Och i år ville du absolut vara Lucia iklädd Lucialinne och Luciakrona. Och vara med och sjunga tillsammans med alla andra barnen. Såklart! Luciafirandet gick jättebra! Du var nog lite spänd till en början, men det gick snabbt över. Det gjorde inte ens något att det regnade. Ni sjöng så glatt ändå. Min älskade lilla tjej!

Sankta Lucia (Saint Lucy) procession at daycare. You made it this year! Last year it all ended up in tears, but this time you were prepared. You definitely wanted to be Lucia with a crown. And sing together with all your friends. Of course! It didn’t even matter that it rained, you loved to sing anyway. My sweet little girl!

Digital overlay and wordadrt: Ali Edwards / Designer Digitals

 

visa dölj 3 kommentarer

Jo - Men jösses, vad söt hon är! Den där tösen får ni hålla i sen, jag anar att hon kan blinka sig till en hel del! :)
Det är väldigt sött med termovantarna till dräkten… :)

Weronica – En mammas dag - Så inspirerande att följa din December Daily även detta år. Och strongt gjort av din lilla tjej!

Malin - Finis! Inte så liten. :-)

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

There was an error submitting your comment. Please try again.