December Daily 2011: avslut

Jag hann inte riktigt med. De där sista dagarna före jul, när det var så mycket att fixa med. Men det gör inget. För det är precis så man får tackla ett sådant projekt. Man gör efter sina egna förutsättningar.

Jag är på god väg att avsluta årets decemberalbum och sammanställa de återstående dagarna. I år sträcker sig albumet till och med julafton (till skillnad från förra året då jag fortsatte månaden ut). Det räcker gott. Och jag är nöjd trots allt. Och när jag väl printat ut de sista sidorna kommer det vara riktigt skönt att avsluta projektet, och istället börja blicka framåt mot nya saker. Lika mycket som jag ser fram emot decemberalbumet, lika skönt är det att avsluta det!

Dag 21. Julblommor. Det blev blommor som fick stå för juldekorationerna i år. Vita och röda amryllis, vita hyacinter, murgröna och buxbom.

Digital template: Ali Edwards / Designer Digitals

 

visa dölj 5 kommentarer

LiseLotte - Fint
fint
fint

Du hann i alla fall fota dem innan de slog ut ;-)

anette - Jag har varit dålig på att tänka så. Att det är gott nokk som normännen säger. Men nästa år, då! :) Kram!

Malin - Hej! Var kommer den rutiga krukan ifrån? Den var superfin.

mrsb - Hej Malin,
Den rutiga krukan kommer från en lokal blomsteraffär.

anna-karin - Jag tycker du har genomfört ett fantastiskt projekt. Jag är mäkta imponerad!

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

There was an error submitting your comment. Please try again.