Bokstäver

Finaste bokstäverna från finaste webbutiken Little Cute Mokkasin sitter uppe i finaste lilltjejens rum!

Jag har inte hunnit med det faktum att det redan är första december. Ännu mindre att julen nästan står för dörren. Men man skulle ju kunna få till detta till ett julrelaterat inlägg genom att tipsa om bokstavsbannern som en fin julklapp till någon! Själv tänker jag använda ytterligare bokstäver från boxen till juliga ord på en annan vägg.

Och det här med washitejp. Den där populära snygg-tejpen som syns nästan överallt om man läser inredningsrelaterade bloggar eller magasin. Jag har bara ett problem med min washi. Eller är det kanske med mina väggar. Prylarna ramlar ner. Pandan brukar åka först. Fjärilen strax efter. Fotot hänger än så länge kvar, dinglandes på två av tejpbitarna, men det är bara en tidsfråga innan den också lossnar. Men det är fint så länge det varar!

 

visa dölj 3 kommentarer

Annelie Johnsson - Hej vännen! Det var alldeles för länge sen jag kikade förbi… Men du vet, tid- en bristvara för de allra flesta av oss mammor tror jag..

Tjusiga bokstäver, ska nog ta en närmre kik på dem tror jag, tack för tipset!!

Vi hörs!!

Proforma – Irene - Jättefina bokstäver! Kul att man kan sätta ihop orden själv… om jag förstod det rätt! Ska tipsa min dotter om det till barnbarnets rum.

Dessi - Åh. Så fint! Måste shoppa hem bokstäverna! Har tänkt det alldeles för länge nu…

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

There was an error submitting your comment. Please try again.