Slapparsöndag

Här kör vi en slapp söndag. Vi hittade minibiljardbordet i klädkammaren, till barnens stora glädje.

Annars händer det inte mycket. Fotograferandet har hamnat i en ordentlig svacka och det kanske inte är så konstigt när man tittar ut genom fönstret. Idag ser det ut att bli en heldag med regn…

Jag försöker dessutom minimera sittandet vid datorn, pga besvärande axel och rygg. Så om ni undrar vart jag tagit vägen så kör jag axelrullningar långt ifrån datorn. Och med det sagt får bloggen helt enkelt vila en liten stund. Till inspirationen återvänder.

visa dölj 8 kommentarer

Carina-inspirera - Söndagsslappning är inte fel…idag har det varit grått ute förutom en liten stund mitt på dagen. Igår var solen på sitt absolut bästa humör…då är hösten vacker!
Bloggandet går upp och ner, och så ska det väl vara…man kan ju inte vara på topp hela tiden!
Ha det bäst.
Kramen.

LiseLotte - Helt Ok att du ta en vilopaus, ryggont kan få vem som helst på dåligt humör ;-)
Men du ska veta att jag saknar dig och dina bilder och text. Kram LiseLotte

mailn - Vacker bild – mitt i svackan i alla fall. Ta hand om dig själv och din rygg. Det riktiga livet är alltid viktigast.

Finurliga fröken - Va härligt med en slappsöndag. det behöver man. och jag hoppas att du snart känner dig bättre och att du får tillbaka insperationen. Kram

Postadress Torslanda - Slappa och sköna söndagar behövs. Hoppas att det blir bättre med dig. Ha en bra vecka!

Att vara någons fru - Ta hand om dig. Och ryggen.

mammaxtre - Axelrullningar gör jag varje morgon. dewt är det första jag gör innan jag stiger upp ur sängen. För mig är det en bra start på dagen. Kanske kan det vara så även för dig.

Trist väder och ryggproblem, det är inte kul!

Sköt om dig

anness design - Tack för kommentar och såklart får du spara för inspiration. Är själv mycket nöjd över lampskenan, den gjorde sitt syfte och så blev det en rolig detalj också.

Kramar Anne

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

There was an error submitting your comment. Please try again.