Lilla prinsessan

Det är inte så ofta hon är det. En liten prinsessa alltså. Eller rättare sagt utklädd till en prinsessa. Hon har inte haft någon “princessperiod” ännu, och inte heller tycker hon särskilt mycket om att klä ut sig. Men när det vankades maskeradkalas var hon inte sen att hänga på. Första önskemålet var att få klä ut sig till Lucia. Då vi varken har lucialinne eller luciakrona så styrde jag om tankarna till annat. En relativt oanvänd prinsessutstyrsel hade vi hemma. Och den passade perfekt. Lilla prinsessan var mycket nöjd. Kalaset gick bra men slutade sånär i en smärre katastrof när “princesstrollspöt” var borta vid hämtningsdags. Tårar och mera tårar, men till slut kom det ett sms om att trollspöt hade hittats. Ordningen återställd.

visa dölj 4 kommentarer

Fiinurliga Fröken - Men vilken underbar liten prinsessa!

Mia – Mitt vita hus - Nu ska jag ta mig i kragen och updatera din nya blogadress:) Kram och ha en fin helg!

Att vara någons fru - Enastående söt <3

Carina – inspirera - Otroligt söt liten prinsessa…och vilken tur att de hittade trollspöet…
Kramen.

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

There was an error submitting your comment. Please try again.