Sommarminnen

Nä, usch vilket ruskväder det är där ute. Söndagens varma vindar är som bortblåsta. Jag roar mig med att titta tillbaka på sommaren som varit. Sa jag att vi var på Gotland? Underbara Gotland. Många fina minnen.

I år besökte vi Leva Kungslador för första gången. Ett mycket trevligt, och välbesökt, ställe precis i utkanten av Visby där man kan slå sig ner för en fika, handla i lilla gårdsbutiken, kanske köpa sig ett hus om man har den riktigt stora plånboken med sig, eller hänga i lianer. En riktigt skön miljö med andra ord. Många pluspoäng för en hel liten skog för barn som inte orkar sitta still. Vi testade även den ekologiska lunchbuffén, så gott!

 

 

visa dölj 6 kommentarer

Postadress Torslanda - Hej i stormen – oj vad det blåser & regnar. Underbara bilder från Gotland! Jag har bara varit i Visby, vill gärna åka dit igen och resa runt på ön. Nästa sommar kanske … Förstår att ni hade en riktigt bra resa!

Malin - Åh, så mysigt det ser ut. Nästa sommar måste vi till Gotland. Gillar inredningen skarpt!

LiseLotte - Min lista över små smultronställen jag vill besöka när jag åker till Gotland blir längre och längre.

Jättefina foton “as usual”

Christel - Älskar Gotland! Vi bestämde oss igår för att boka en miniweekend i Visby under nån av helgerna innan jul. Julshoppa och mysa hela helgen lång bara.. :)

Annelie Johnsson - Gotland är verkligen fantastiskt, med en mängd smultronställen… Hoppas jag kan åka tillbaks till sommaren…
Tack för alla fina kommentarer hos mig, det uppskattas alltid!!
Kram Kram

Annelie Johnsson - Gotland är verkligen underbart, med en mängd smultronställen. Hoppas jag får möjlighet att åka tillbaks till sommaren. Tack för alla fina kommentarer hos mig förresten, det uppskattas alltid!!

Kram Kram

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

There was an error submitting your comment. Please try again.