I allrummet

Jag tog en snabb vända med kameran igår upp till allrummet på övervåningen för lite sneak-peaks på ett par små förändringar som skett här hemma.

Lastpallar har vi gott om. De används utomhus som just lastpallar till marksten och annat, men även som trappsteg till ytterdörrar till hus, friggebod, och förråd. Jag skulle gärna hiva allt till förmån för marksten och riktiga trappor, och vilket år som helst hoppas jag det också kommer att ske. I vilket fall – en lastpall som soffbord inomhus har figurerat i olika inredningstidningar och i somras tänkte jag också testa detta enkla DIY-projekt. Och enkelt var det – ett par lager färg och fyra hjul senare så är soffbordet på plats. Jag tänker mig en glasskiva ovanpå för en jämnare yta att ställa saker på. Återstår alltså att beställa en sådan innan projektet är helt färdigt. (Återstår också att se vad övriga familjen tycker när glaset är på plats. 6-åriga sonen gav tummen ner så fort bordet kom på plats…)

En ny tavla har också hittat dit upp. Postern “My bear friend” från Little Studio (websidan verkar dock vara nere just nu) gillade jag med en gång när jag såg den. Så söt grafisk björn! Efter lite ommöblering hittade jag också en perfekt plats till tavlan.

visa dölj 3 kommentarer

Dessi – Home and desire - Snyggt! Gillar också tavlan från Little Studio!

Hallakulle - Rufft och fint på samma gång. Gillar!

Att vara någons fru - Skitsnyggt säger jag!

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

There was an error submitting your comment. Please try again.