En pergola

Jomen visst blev det en pergola därute. Det måste ha varit på semestern som vi (ja ja, maken då) skruvade ihop det hela. En liten vision, vars färdigställande redan började en vårdag för ett par år sedan, är därmed sakta men säkert på väg att bli färdig. Nu återstår det förstås lite arbete innan det är helt färdigt. Vi tänker oss en stenlagd yta  med plats för grillen och kanske en avlastningsbänk i någon form. Frodigt grönt på spaljeerna. Men som vanligt vad gäller oss så blir inte projekt helt och hållet färdiga sådär huxflux. Vi måste ju ha något att sysselsätta oss med nästa vår också när vi står där otåliga på att sätta igång. Just ja, och så hoppas jag också på en sådär fin grånad färg på virket efter ett par somrar, så att det smälter in lite mer mot berget.

visa dölj 10 kommentarer

Malin - Det är så himla coolt att ha ett berg sådär alldeles inpå husknuten. Skulle gärna byta utsikt med er vilken dag som helst. :-)

Vad fin den blev er pergola. Lavendeln mot stenmuren är också otroligt fin!

Att vara någons fru - Men gud vad fint!

Caroline - Fint det blev med pergolan och vilken underbar lavendelhäck ni har! Jag har satt en massa småplantor som ska få växa och bli en häck är det tänkt men det kommer nog ta tid innan den är lika fin som er… :)

Jo - Åh, jag ser verkligen det du beskriver framför mig! Så snyggt det kommer att bli!
Jag är så avis på er som har kommit så långt att ni vet vad ni vill göra i er trädgård. Jag famlar fortfarande i mörkret här i hus-huset!

Jo - Åh, jag ser verkligen det du beskriver framför mig! Så snyggt det kommer att bli!
Jag är så avis på er som har kommit så långt att ni vet vad ni vill göra i er trädgård. Jag famlar fortfarande i mörkret här i hus-huset!

Proforma – Irene - Kommer att bli finfint ser det redan nu! Och det dröjer inte så länge innan virket är fint grått.

Jenny - Vilken snygg pergola, raka linjräer och enkel – precis som det ska vara! Och visst är det kul att ha kommande projekt till våren.
Kram Jenny

Sofia på Mokkasin - Hej och tack för din fina hälsning!
Bokstäverna finns på lager igen!

Kramar
Sofia

mammaxtre - Men så fint. Verkligen helt otroligt fint. Där blir en pergola helt perfekt. Så bra ni bor.

Ha det gott

LiseLotte - Den här har jag missat, men ser den nu när jag kikar lite extra i din blogg. Vad fint det blev. Berget ni har är guld värd tycker jag . Tillför så mycket till en mer intressant trädgård.

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

There was an error submitting your comment. Please try again.