Sol & regn

Nähäpp, det blev visst ingen fin solig dag här idag som jag trodde. Trots en tropisk natt och allt. Men morgonens åskoväder har i alla fall dragit bort och undrar just om inte regnet avtagit för stunden. Nåväl, med en sprillans ny höstförkylning i kroppen kommer det nog ändå inte bli många knop idag. Vi skulle behöva besluta oss för om vi ska fixa nåt mer i trädgården i år eller inte. Planteringar och sånt. Men vi får ta det när energin åtevänder.

Solrosorna invid bergväggen blommar fint, om än i omgångar. Några är manshöga, några desto kortare. Solrosor är väl ändå bland det läckraste som finns i blomväg, riktiga gladrosor!

 

visa dölj 6 kommentarer

LiseLotte - Men så fint det var mot berget där de står i givakt.
Vi har ju några bönder här omkring oss och på olika ängar har de odlat fram solrosor som du får plocka själv till en liten penning.

Ibland kan jag ändra min adress men alla har inte den funktionen som du har här. Men jag märkte också att jag hade fel inställningar också. Jag tror att det fungerar bättre nu.

Hur kom det sig att du bytte? Kunde du inte inte exportera din blogg från blogg.se till wordpress? Man får kanske börja om från scratch helt enkelt.

Malin - Gladrosor är verkligen en bra beskrivning. :-) Urfina! Bara snyggt att de växer sådär i olika höjd.

Hoppas att förkylningen är bättre!

Tove – Formfront - Otroligt fint med solrosor! De lyser upp på ett magiskt sätt såhär på sensommaren/hösten

mammaxtre - Men vilka vackra bilder du tagit på denna underbara blomma.

Ha det gott

Jo - Vilken fin solrosrad! Solrosor är så glada på något sätt! :)

Jag hade missat att lägga in din nya blogg i bloglovin och insåg att jag har missat MASSOR av inlägg! Inte konstigt att jag tyckte att du har varit lite “tyst”… ;)

Nu är ordningen återställd!

A F F L U E N Z A - Håller med, solrosor är riktigt häftiga.

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

There was an error submitting your comment. Please try again.