Snart på min arm

Tack för tipset, Weronica! Handknutna vänskapsarmband – klockrent såklart! Jag har inte noterat dessa nyligen, men de sägs vara på gång. Trend eller inte, när det vankas handarbete för handleden är jag på snabbare än snabbast. Jag kunde inte hålla mig, och turligt nog hade vi fler ärenden in till lilla staden så att jag kunde besöka garnbutiken. Alla fick något idag – barnen en liten pool från stora matbutiken, maken en bytta färg till carporten, och så jag då som fick lite garn. Alla lyckliga och glada! (Förutom maken kanske… byttan ska ju upp på väggen också…)

Så nu knyts det för fulla muggar mellan varven. Jag bad maken fixa en liten “arbetsbräda” med skruv på som jag kan ha i famnen oavsett var jag sitter. Fungerar rätt bra faktiskt, och när man väl kommer in i knytandet är man fast. Jag kan tänka mig att det blir fler armband. Om jag bara kan välja färger – det var nog det svåraste momentet hittills i detta lilla armbandsprojekt.

 

 

visa dölj 10 kommentarer

Weronica – En mammas dag - Men du – vad snabb och handlingskraftig du är :) ! Jag sitter här som en urblåst varm rest och bara gapar över hur fint du gör! Jättesnyggt!

Dessi - Men så fint det ser ut! Kommer ihåg att vi gjorde en del vänskapsband när jag var yngre.

Finurliga fröken - Oj va fint! Kom ihåg att jag gjorde såna när jag var yngre. Kanske skulle försöka mig på de igen. Kram

pia - Superfint! Åh om jag kom ur mitt lat-koma snart så kanske jag skulle orka mig på nåt sånt…
kram!

Hallakulle - Snyggt! Jag blir också sugen :)

anette - Superfint! Jag har tyvärr inget garn hemma så jag är tvungen att ge mig till tåls några dagar är jag rädd, men sedan bara måste jag prova! :)

Linda - Oooh…blir så sugen på att knåpa ihop armband nu. En slumrande armbandsknåpare är väckt;)

Pernilla - Ah! Har satt igång armbandsprojekt med barnen på jobbet vid ett flertal tillfällen, men min barngrupp är lite för liten och otålig för att ha tålamodet att slutföra armbanden. Och kräver så mycket hjälp av mig att jag själv aldrig hinner göra ett eget armband. Men nu, när jag är beordrad sjukskrivning av doktorn fram till bebis ankomst borde detta ju vara ett utmärkt terapiarbete för min rastlösa själ… Tack för tipset!

A F F L U E N Z A - Åh, sådana här armband gjorde jag JÄMT förr! Bra att hålla på med när man tittade på tv upptäckte jag haha. Hade tillgång till farmors stora hyllor med garner av allehanda slag, tror till och med att jag har ett par armband kvar från den tiden, alla i varierande färger. :D

Anna-Karin - Är otroligt sugen på att börja knyta sådana igen. Ska snarast möjligt ta mig till en garnaffär.

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

There was an error submitting your comment. Please try again.