Gammalt i hallen

Lite inredning kommer det säkerligen bli även i denna bloggen. Med hösten brukar blickarna automatiskt vändas in i huset igen. Jag som helt struntar i kaos och dammråttor under sommaren blir nu smått tokig av oredan här inne. Ording & reda på var plats skulle jag vilja ha på sekunden.

Hur som – jag tittade lite bland gamla bilder och hittade dessa. Kalenderbladet skvallrar om att det är taget i mars. I hallen hade vi tidigare en mindre svart byrå, som istället fick ge plats åt en större vit dito. Skönt med lådor som går att öppna lätt och ger mycket plats till förvaring.

På väggen hänger, förutom snygg-kalendern UrbnCal, ett litet konstverk på drivvedsplanka gjort av makens farmor för länge sedan. De gotländska influenserna går inte att ta miste på. Och jag påminns gärna om Gotland – vi spenderade 10 dagar på den sköna ön för ett par veckor sedan. Ytterligare gotländsk anknytning finns i form av finaste betongljusstaken av Tove Adman, som jag ju hade turen att vinna för något år sedan. Murgrönan är tyvärr för länge sedan passé. Det var ju det här med vattning…

visa dölj 6 kommentarer

Finurliga Fröken - Men så fint du har det hemma. Jag måste nog ta tag i mitt hem lite nu i höst. Man glömmer de ju lite under sommaren. Kram

pia - Harmoni, finfint tycker jag! :)
Ha en fortsatt härlig dag!

Linruz - Känner igen det där med att oredan helt plötsligt blir synlig.
Vi röjjde loss i helgen och oj vad skönt det känns efterråt.
Toves stake skulle hemskt gärna få flytta in här med.
Kram kram Lina

Malin - Vilken jätte fin kalender, och allt det andra också för den delen :-)

Malin

Proforma – Irene - Visst är det så att städningen inne tar semester, det är ju så mycket roligare att pyssla i trädgården. Känner igen det där!
Ljusstaken på bilden förstärker mitt ha-begär ännu mer, betongfrälst som jag är. Så fint också ihop med den skira murgrönan.

Camilla - Åh, betongljusstaken är såå fin!

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

There was an error submitting your comment. Please try again.