En dag utan vatten

Vilken fin solig dag det blev idag! Och nu har vi äntligen, vad det verkar, fått tillbaka vattnet också. Merparten av dagen har vi varit utan rinnande i kranen, pga en stor vattenläcka någonstans. Imorse testade jag, smådesperat, att koka thé med saft som bas. Smakade riktigt urk. Turligt nog kom snälla grannen över med en flaska Loka. Och det funkade finfint. Sen hade vi ju faktiskt riktig tur när vattnet kom tillbaka en kort stund precis vid lunchtid så att vi både hann koka potatis och skicka in sonen i duschen efter fotbollsträningen. Nu har jag precis kört igång tvätten som jag tänkte köra i morse. Det är sådana här dagar man ganska snabbt påminns om att vi har det väldigt bra här i vårt land.

visa dölj 4 kommentarer

A F F L U E N Z A - Ja en liten uppvaknare då och då behövs allt, vi har det mycket bra här i Sverige kontra många andra länder. Bästa kompisen bor i USA och hon berättade att hon bara fick vara hemma 3 månader när barnet kom. Lite skillnad mot våra dryga 400 dagar. :)

Riktigt härlig bild förresten, så härligt somrig.

Dagarna - Skönt att vattnet kom tillbaka, man är verkligen beroende av det.
Vilken härlig bild på såpbubblorna

Hallakulle - Snygg bubblebild! Jag lyckas aldrig få till dom där bubblebilderna.

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

There was an error submitting your comment. Please try again.