Ugnsstekt laxsida

Kvällens utsökta middag, om jag får säga det själv. Ibland förvånar vi oss själva med avsteg från vår vanliga “makaronerochkorv”-träsk. Och utbrister “Jamen, det här var ju inte så svårt”. Och kvällens laxsida var just så enkel som jag önskar. På med grejerna och skjuts in i ugnen. Hade det varit något finare väder hade det blivit skjuts uppepå grillen. Receptet hittade vi här.

 

visa dölj 2 kommentarer

Proforma – Irene - Verkligen en läcker bild, man blir sugen! Jag älskar lax… och det är verkligen lätt att tillaga! Och så kan man variera hur mycket som helst också fast oftast kör jag in den i ugnen, så sköter den sig själv! Vill du pröva en god sås till finns receptet i min blogg.

Karin - Ser både gott ohc vackert ut!

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

There was an error submitting your comment. Please try again.