Solhatt

Nu har de första solhattarna börjat blomma. Jag tycker dom är fina! Jag har inte haft Rudbeckia tidigare, och i väntan på att vi anlägger en rabatt så tänkte jag i år testa hur den ser ut i kruka. Till hösten hoppas jag hitta någon plats att gräva ner den på, så att den överlever även till nästa år. Förutsatt att den överlever sommaren, vill säga. Jag är inte alltid jättebra på det här med att komma ihåg att vattna alla krukorna.

visa dölj 2 kommentarer

Linruz - Tror faktiskt att rubeckian är ganska lättodlad :)
Otroligt fin är den med….mina föräldrar har en variant som är limegrön, den är otroligt läcker kan jag meddela.
Lycka till med odlandet.
Kram kram
Lina

yllet - Åh rudisar var de första perennerna jag satte ut i vår trädgård, för 7? år sedan. Jag vet fortfarande inte om det som kommer upp är rubeckian eller ogräs.. Jag tar det säkgfra före det osäkra och lämnar allt. Jag köpte Magnusar, de som inte viker ned sig så mycket. Rosa. And I lööööve them!

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

There was an error submitting your comment. Please try again.