Gräs

Vad gör då jag när resten av familjen ligger i plurret? Tja, fotar gräs till exempel.

visa dölj 4 kommentarer

LiseLotte - Jag har ju också fotat gräs såsom, vete och havre. Ska snart fota råg också sen fattas bara korn men ett sådant fält har jag inte hittat ännu ;)

Weronica – En mammas dag - Så vackert! Jag är badkruka av rang och gör hellre massor av annat än ger mig i ett iskallt hav :) Buffén har vi inte testat på Leva – jag undrar om barnen skulle acceptera den. Man kan ju alltid sticka till dem en korv eller något innan – typ ;) . Fikat har vi däremot gjort ett antal gånger. Jag gillar Leva och hur de får till miljön där. Kanske inte jätteskoj gårdsbutik dock. Ha en fortsatt trevlig vistelse! Ser fram emot fler gräsbilder :) !

Josefin -Happy Days- Följ min fotoskola och vårt husbygge! - Gräs kan vara så vackert att fotografera denna årstid, ska kanske trotsa min galleri och lägga mig på magen med nosen i ett dike o fota lite jag med. ;-)

Tack för din rara kommentar ang vårt husbygge. Vi har en generalentreprenad men den ena hantverkaren har börjat krångla trots det… Om han inte slutför sitt jobb så tar de in en annan men då riskerar vi att hamna efter tidsschemat och kan inte flytta in i tid.

Kramar

Hallakulle - Jag befinner mig också gärna på land – i en solstol med en bok. Men jag har insett att så länge lillskrutten inte kan simma måste jag bada mer än jag önskar…

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

There was an error submitting your comment. Please try again.