Ensamlek

Nu hör jag henne sjunga där uppe. I sin lilla harmoniska ensamlek. Hon sjunger ofta när hon leker själv. Eller när vi är ute och cyklar. Då cyklar hon i sin egna lugna takt och bara njuter och sjunger. Min lilla sötnos. Jag vill gå upp och krama min lilla älskling, men jag får helt enkelt vänta tills hon är färdig med sin lekstund.

visa dölj 5 kommentarer

Linruz - Man riktigt ser hur inne hon är i sin lek.
Söntos :)
Kram kram Lina

Camilla - Härligt när de leker så, i sin egna lilla värld. Då är dem lyckliga när de sjungs o fixas :)

Dessi – Home and desire - Mys! Underbar bild!

Josefin -Happy Days- Följ min fotoskola och vårt husbygge! - Vad roligt att ni med har byggt nytt! Ja bara tanken på att vi faktiskt ska flytta in i huset inom en väldigt snar framtid är svindlande mäktig, förstår det knappt, ska vi verkligen bo i det som känts som en dröm långt bort… Overkligt men underbart!

Kramar

Anna / Sand´s Drömmar - Ensamlek a´la AW? :)

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

There was an error submitting your comment. Please try again.